<strong id="3p73g"></strong>
<rp id="3p73g"></rp>

<em id="3p73g"><strike id="3p73g"></strike></em>
<li id="3p73g"><object id="3p73g"></object></li>
  • <em id="3p73g"><object id="3p73g"></object></em>
  •  中国建筑装饰协会施工委员会官方网站 登陆   注册  设为首页
    搜索
    工程装饰奖

    扬州文化艺术中心音乐厅室内装饰工程

    文化  | 2015-2-10 11:58:28
    1. 一层大化妆室.jpg

    2. 一层演员休息室.jpg

    3. 二层B1休息区.jpg

    4. 二层会议室.jpg

    5. 二层多功能排练厅.jpg

    6. 最后一张.jpg

    7. 演出舞台1.jpg

    8. 演出舞台2.jpg

    扬州文化艺术中心音乐厅室内装饰工程位于扬州市环湖路南侧,明月湖北侧,投资规模10000万元,本工程建筑的总建筑面积为7000平方米,装饰工程面积为6300平方米,工程造价为1385.88万元,建筑采用框架结构,共分三层,防火等级A级。音乐厅按功能分为核心区和非核心区,其中核心区层高12米,为演出区及观看区,吊顶及墙面基层为喷涂AAT吸音材料、外封GRG吸音材料,地面为实木地板,灯具为金卤灯及软灯带;非核心区层高2.7米,为办公区及观众休息区,办公区吊顶墙面为乳胶漆,围绕核心区墙面为塑型板饰面,观众休息区吊顶为铝挂片吊顶,地面为金丝缎石材铺贴,墙面为金丝缎石材干挂。本工程作为扬州文化的新坐标之一,彰显出“现代、智能、人性、低碳、生态”的特点。此工程始于2010年3月1日,竣工于2011年1月28日,工程质量验收合格,环境检测符合要求,施工过程安全无事故。

    The Yangzhou Culture and Arts Center Concert Hall Interior Decoration Project is located on the southern side of Huanhu Road and northern side of Mingyue Lake, with the total investment volume of RMB 100 million, construction area of 7,000 square meters, decoration area of 6,300 square meters and construction cost of RMB 13.8588 million. The building adopts frame structure, featuring three layers and A-class fireproof performance. According to different functions, the concert hall is divided into core and non-core areas. The core area is 12 meters in story height, consisting of the stage and auditorium. The substrates of suspended ceiling and wall are decorated with sprayed AAT acoustical material and covered with GRG acoustical material; the floor adopts solid-wood flooring, and the lightings adopt metal halide lamps and soft strip lights; the non-core area is 2.7 meters in story height, consisting of office area and audience lounge. The suspended ceiling and walls of the office area are decorated with latex paint; the walls of the core area adopt molding plate; the suspended ceiling of audience lounge adopts aluminum lacing film; the floor is paved with Ivory Indian stones; the walls adopts Ivory Indian dry-hanging stones. As one of the new landmarks of Yangzhou culture, this project embodies “modern, smart, humanistic, low-carbon and ecological” characteristics. The project was started on March 1, 2010 and completed on January 28, 2011, with engineering quality passing acceptance inspection, environmental supervision catering for the relevant requirements and construction process achieving zero accident.

    关键字:
    本文来源:
    相关新闻
    看过本文的人还看过
    最新动态
    专题
    2016年创精品工程经验交流会暨走进杭州G20峰会工程观摩会圆满结束
    关于召开2015-2016年度中国建筑工程装饰奖颁奖大会的通知

    主办:中国建筑装饰协会施工委员会

    联系地址:北京市海淀区三里河路21号甘家口大厦710A 邮编:100037

    网站联系:010-68703315 京ICP备06032596号

    狼友av永久网站免费观看_婷婷五月深爱憿情网六月综合_边做边喷老熟妇_9|亚洲自偷观看高清久久